Det finns många sätt att nå sin målgrupp, vilka är rätt för er?

Sparkling är en liten kommunikationsbyrå som kan bli stor, om ni behöver. Vi tittar på hur ni når er målgrupp på bästa sätt både ur kanalperspektiv och ur budskapsperspektiv. Utifrån det sätter vi ihop en projektgrupp, som passar er, från Sparklings nätverk. På så sätt kan vi ta oss an stora som små projekt utan att sitta fast med resurser som inte används. Flexibelt och bra tycker vi!

Frågan är vad ni behöver?

Med strategisk kommunikation som grund arbetar vi med kommunikation i olika former och kanaler.  Traditionella marknadsförings- och kommunikationskanaler blandas med nya beroende på uppdrag och behov. Tryckt media, webb, event, sociala medier, rådgivning eller en blandning av allt?! Det återstår att se vad ni behöver.

Kom gärna förbi på en kopp kaffe så pratar vi mer!

Comments are closed.

-->